LIVE STREAM Tickets en seizoenkaarten: Koop nu uw kaarten

KEUKENSALE KEMPENCUP 2022

In het weekend van 17 en 18 September organiseren de Eindhovense Kemphanen de KEUKENSALE KEMPENCUP 2022!

Ook GIJS HEPRO Groningen is hierbij deelnemer. Hieronder is het wedstrijdschema te zien. Kom ook naar Eindhoven om GIJS HEPRO Groningen in actie te zien!

Seizoenkaartverkoop 2022-2023 van start

De seizoenkaartverkoop voor het seizoen 2022-2023 is van start gegaan. Komend seizoen zal HEPRO/GIJS Groningen twaalf thuiswedstrijden spelen in de reguliere competitie en staan er maximaal zes play-offduels op de rol in de Eredivisie.

Lees meer

Persconferentie 14-7-2022

Afgelopen donderdagavond (14 juli 2022) vond onze jaarlijkse persconferentie plaats. Tijdens deze persconferentie is er door Csaba teruggeblikt op afgelopen seizoen en kijken we vooruit naar de toekomst van GIJS 1 en GIJS Groningen als club. O.a is de wens uitgesproken om de club verder te professionaliseren, zowel op top niveau ijshockey vlak maar ook op club organisatie breed vlak. Hier hebben wij natuurlijk de hulp nodig van alle leden, spelers, supporters en sponsoren. We zijn heel blij dat onze hoofdsponsor HEPRO het contract opnieuw heeft ondertekend. We kijken er naar uit om weer een seizoen met HEPRO op de shirts te spelen. We bedanken HEPRO CEO Danny Wolthuis voor de sponsoring en ook voor het binnenhalen van een nieuwe sponsor, Portenda. De avond stond ook in het teken van de geschiedenis van GIJS Groningen. Het GIJS archief, verzamelt en gebundeld door o.a. Jack Venema en Jos Teisman. Hun mooie werk werd in ontvangst genomen door Groninger Archieven. Er werd ook een oproep gedaan door het Groninger Archief om nog meer GIJS Groningen geschiedenis te verzamelen. Dus bij deze ook een oproep: heeft iemand nog materiaal van vroeger van GIJS Groningen, meld je dan bij ons zodat we dit ook kunnen overdragen aan het Groninger Archief. Na afloop van de persconferentie hebben we met elkaar nog geborreld. 

Lees meer

GRATIS busreis naar Tilburg

AS zondag 13 maart organiseert de supporters vereniging GIJS een GRATIS busreis. De bus vertrekt om 13.00 uur graag aanwezig om 12.45 uur aan de voorzijde van Kardinge. Als er entree betaald moet worden voor de kaartjes worden die aangeboden door het gehele1e team. U kunt zich opgeven bij Teun Schuurman telefoon nummer: 06-40713643 maar vol = vol

Lees meer

Steun GIJS zaterdagavond op weg naar de finaleserie!

Wat een geweldig weekend heeft HEPRO/GIJS Groningen achter de rug. Na de klinkende 6-0 zege van zaterdagavond werd zondag in Leeuwarden het ticket voor de halve finale geboekt. In die halve speelt GIJS komend weekend tegen het Toekomstteam van Tilburg Trappers. Op zaterdagavond 12 maart (18.30 uur) is de thuiswedstrijd in Kardinge. Zondag 13 maart om 17.00 uur is de return in Tilburg. De scores van beide duels worden wederom bij elkaar opgeteld.

Lees meer

Zaterdagavond, 20.30 uur: kwartfinale play-offs!

Zaterdagavond 5 maart 2022 om 20.30 uur barsten voor HEPRO/GIJS Groningen de play-offs los. In de kwartfinales treft GIJS de buren uit Friesland: OG Capitals Leeuwarden. De eerste wedstrijd van het tweeluik is in Kardinge. Zondagmiddag om vijf uur is de return in Leeuwarden. De ploeg die beide wedstrijden wint, gaat door naar de halve finales. Wint elke ploeg één keer dan wordt er gekeken naar het doelsaldo.

Lees meer

IDNO > webdesign

Website: www.idno.nl Lees meer...

Vloeren kunst

Website: www.vloerenkunst.nl Lees meer...

Ron Haans

Website: www.ronhaans.nl Lees meer...

TSO Fietsen

Website: www.tsofietsen.nl Lees meer...

Staallokaal

Website: www.staallokaal.nl Lees meer...

Vismakelaar Poseidon

Website: facebook.com/Vismakelaar Lees meer...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8