Wedstrijden & uitslagen: 1e div | 3e div | 4e div | 5e div | U16 | U14 | U12 | Vrouwen

de Grote Clubactie

ONLINE LOTEN KOPEN IS NU MOGELIJK...

 

Dit seizoen proberen we middels een bijdrage van onze sponsoren en verkoop van loten van 'de Grote Clubactie' door de jeugd van GIJS een bijdrage te krijgen voor nieuwe trainingspakken voor onze jeugd. Eén lot van de Grote Clubaktie kost € 3,00; van de opbrengst van de loten gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar de vereniging! Help jij onze jeugd met een bijdrage middels het kopen van een lot? Dit kan via onze jeugdleden! Uiterlijk tot 21 november kunnen de loten worden gekocht!

 ONLINE loten kopen is nu mogelijk, klik op navolgende link: IK WIL GRAAG LOTEN KOPEN VOOR DE JEUGD VAN GIJS

 

 

Lees meer

IJshockey als uitlaatklep

Onze grootste schaatstalent van de laatste jaren is gelukkig na veel blessureleed weer wekelijks op het ijs te zien bij GIJS Groningen. Voor onze Sebastiaan Snijder komen ijshockey liefhebbers naar de ijshal. Een mooi artikel 'Hemd van het lijf' in het Dagblad van het Noorden met onze schaatstopper!

Lees meer

IJshockey clinic van FC Groningen

Vandaag mochten de voetbalprofs van FC Groningen de schaatsen onderbinden voor een ijshockey clinic bij GIJS Groningen. Wij hopen dat onze gezamenlijke Energy Valley Topclub partner een goede kijk heeft gekregen op hoe wij onze prachtige sport dagelijks beleven. Meer foto's zijn te vinden op de Facebook pagina van GIJS Groningen.

Lees meer

Trots zijn wij op al onze sponsoren

Wederom een zeer geslaagde sponsor ochtend door GIJS Groningen georganiseerd in het eigen Sportcentrum Kardinge. Grote dank voor alle aanwezigen vrijdagmorgen 3 november vanaf 9-13 om met elkaar kennis te maken onder het genot van een kopje koffie/thee, te netwerken maar vooral ook genieten van een clinic Curling en IJshockey en waar ter afsluiting een heerlijke lunch aangeboden werd!

Lees meer

Cursus benchofficials

Volgende week begint er een cursus benchofficial. Deze cursus wordt gegeven door Jan Kerkhof en start op dinsdag 17 oktober om 19.30 uur in zaal 2 op het Kardinge Sportcentrum. Het vervolg van de cursus is op 31 oktober en op 7 november. Wil jij je favoriete team steunen als official, je kennis bijspijkeren, alles weten over de spelregels van het ijshockey, geef je op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer

Merel en Sophie naar WK kwalificatie in Mexico City

Trots melden wij dat 2 leden van Gijs Groningen geselecteerd zijn voor U18 nationaal dames team. Zij spelen van 28 januari tot 3 februari 2018 het WK kwalificatie toernooi in Mexico city. Als vereniging zijn wij zeer trots op deze dames. Hun trainers bij Gijs, Peter Kiernan en Martin de Wilde(niet op de foto) zullen er alles aan doen om deze 2 toppers daarvoor klaar te stomen.

Lees meer

Materiaalbeheer GIJS Groningen

Dit seizoen is materiaalbeheer alleen beschikbaar op maandag, donderdag en vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur. De materiaalbeheerders zijn Bernard Wiersma en Kees Lok. Zij zijn beriekbaar via email op materiaal @ gijsgroningen.nl. Materiaalbeheer gaat over de lockers, huurspakken, leenspullen en trainingmateriaal.

Lees meer

Houseleaque 2017

Op zaterdag 23 september heeft GIJS weer ijs vrijgegeven voor de Houseleague, het toernooi voor de senioren en vrouwen. Bij voldoende opgave starten we om 17.00 uur en eindigen om 22.00 uur. Voor deze editie van de Houseleague worden uitgenodigd GIJS3, GIJS4, GIJS5 en de Racoons. Opgeven graag op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer

voorlichtingsbijeenkomst seizoen 2017 – 2018

Hierbij nodigt de Supportersvereniging GIJS haar leden en de supporters van GIJS Groningen uit voor een bijeenkomst waar de aanloop en de visie van de vereniging voor het komende seizoen zal worden behandeld. Deze bijeenkomst zal worden gehouden in zaal 2 van Sportcentrum Kardinge op dinsdag 5 September 2017. Aanvang 20.00 uur.

Lees meer

Bakkerij Beukeveld

Website: www.bakkerijbeukeveld.nl Lees meer...

Marne mosterd

Website: www.marnemosterd.nl Lees meer...

Iwink

Website: www.iwink.nl Lees meer...

123 Ontstopper

Website: www.123ontstopper.com Lees meer...

Birza projectstoffering

Website: www.birzaprojectstoffering.nl Lees meer...

Decokay oost

Website: www.oost.decokay.nl Lees meer...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9