LIVE STREAM Tickets en seizoenkaarten: Koop nu uw kaarten

De kop is eraf

Yes! Het seizoen is begonnen! En hoewel GIJS 1 hun eerste wedstrijd niet heeft gewonnen was het wel weer heerlijk om de boys in actie te zien.

Lees meer

Geslaagd Girls Only weekend met Ilse Robben Award winnaar Bianca Schipper

Afgelopen weekend was het weer zover: het Girls Only IJshockey Toernooi, en wat een geweldig evenement was het! Meiden en dames vanuit alle hoeken van het land verzamelden zich in het Thialf ijsstadion in Heerenveen voor dit bijzondere toernooi, dat mogelijk werd gemaakt door de inzet van talloze vrijwilligers. Het Girls Only IJshockey Toernooi was wederom een groot succes, waarin de deelneemsters zich van hun beste kant hebben laten zien. Het was een weekend vol leuke wedstrijden, opwinding en kameraadschap op het ijs.

Lees meer

Nieuwsbrief

Het is bijna zover!

Op 16 september ligt het ijs weer in Kardinge en kunnen we eindelijk weer ijshockeyen! Er zal nog een schema volgen waarin we het eerste ijsweekend bekend maken wie wanneer kan trainen. Op de achtergrond zijn we druk bezig met het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website. Dit zal hopelijk halverwege dit seizoen gelanceerd worden. De jeugd teams zullen dit seizoen gaan spelen in nieuwe tenues. Langzamerhand zullen alle recreanten senioren teams ook in dit nieuwe tenue gaan spelen, om te beginnen met GIJS 2 en de RACOONS. 

We kijken uit naar een sportief seizoen samen met jullie allemaal! 

Lees meer

ALV 30 juni

Op vrijdagavond 30 juni zal de jaarlijkse ALV plaatsvinden. Inloop v.a. 19:30 uur in Sportcentrum Kardinge.

Op de ALV zullen de volgende onderwerpen in ieder geval ter sprake komen:
- Notulen ALV 7-9-2022
- Jaarverslag 2022-2023
- Speerpunten 2023-2024
- Financiën 2022-2023
- Begroting 2023-2024
- Organisatie GIJS Groningen
- Openstaande vacatures
- IJsuren seizoen 2023-2024

Let op! 

Leden hebben tot 22 Juli de tijd om het lidmaatschap op te zeggen i.v.m. de late ALV.

Seizoenkaartverkoop GIJS voor 2023-2024 van start

Seizoenkaartverkoop GIJS voor 2023-2024 van start

GIJS HEPRO Groningen heeft een heel seizoen gestreden voor wat het waard was in de Eredivisie. Sinds de jaarwisseling waren de tribunes in Kardinge telkens bomvol en helaas kwam er in de halve finales van de play-offs een einde aan een seizoen waarin GIJS maandenlang ongeslagen bleef in competitieverband. De play-offs waren razend spannend en dat smaakt naar meer in het volgende seizoen!

Lees meer

Bedankt!

"Het is GIJS Groningen zaterdagavond in een uitverkocht Kardinge niet gelukt om de finale te halen voor het kampioenschap in de eredivisie ijshockey. Tilburg Trappers was in de derde en beslissende halve finale wedstrijd met 0-3 te sterk." > OOG TV

Lees meer

UITVERKOCHT!! Halve finale play-offs #3

GIJS HEPRO Groningen speelt in de halve finale van de play-offs tegen Tilburg Trappers. Er wordt gespeeld in een best-of-three. De stand in de serie is 1-1 nadat beide ploegen een thuiswedstrijd wonnen. De beslissende thuiswedstrijd in Kardinge is vastgesteld op zaterdag 18 maart met aanvang 20.30 uur. De wedstrijd van morgenavond is UITVERKOCHT!

Lees meer

GIJS HEPRO Groningen blijft ongeslagen!

De ijshockeyers van GIJS staan met één been in de finale van de play-offs van de Eredivisie. Op het ijs van Kardinge werd er in de eerste wedstrijd van de halve finale tegen Tilburg Trappers na shoot-outs gewonnen.

Lees meer

Makelaardij Van der Veen

Website: www.makelaarharen.nl Lees meer...

Staallokaal

Website: www.staallokaal.nl Lees meer...

PerfectSkate

Website: www.perfectskate.nl Lees meer...

Kaap Hoorn

Website: www.kaaphoorn.nu Lees meer...

Dak Montage Noord

website: www.dakmontagenoord.nl Lees meer...

Siblu Meerwijck

Website: www.siblu.nl Lees meer...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10