Wedstrijden & uitslagen: 1e div | 3e div | 4e div | 5e div | U16 | U14 | U12 | Vrouwen

GIJS naar de laatste vier

GIJS Groningen heeft zich als eerste geplaatst voor de halve finale van de play-offs in de Eerste Divisie. GIJS won ook de tweede wedstrijd ruim van Amstel Tijgers. De tegenstander in de halve finale is Nijmegen. Schema 1/2 finale playoff wedstrijden (best-of-three): Komende thuiswedstrijd, zaterdag 24 februari GIJS Groningen vs Nijmegen Devils.

Lees meer

Winterkolder

Mijn naam is Rienus Doedens en ik ben kinderarts op het Martini Ziekenhuis. Vanuit deze baan en nog meer vanuit mijn vorige baan als kinderarts op het UMCG, ben ik betrokken bij kinderen met kanker, en met name beentumoren.

Al 15 jaar ga ik mee als dokter/begeleider met 'Winterkolder', een kamp waarin we gaan skiën met ca. 30 kinderen (12-20 jr) in Flachau, Oostenrijk. De meesten hiervan zijn een been verloren aan hun kanker, maar zijn prima in staat om op 1 been te leren skiën. We waren daar naartoe met 4 artsen, 3 fysiotherapeuten en 4 verpleegkundigen en  veel andere begeleiders en ski-leraren (22 in totaal). Naast skiën, organiseren we nog veel andere activiteiten, zoals rödel-wedstrijdjes, apres-ski, naar de disco etc etc.

Lees meer

Nieuwe sponsor New Nexus

Mijn naam is Dave Wagenveld, sinds kort lid van Gijs en train bij het Gijs opleidings team. Ik ben 44 jaar en getrouwd met Calista, we wonen in Groningen in de wijk Reitdiep. Ik ben commercieel manager bij New Nexus en AC Plus automatisering. Wij detacheren IT specialisten in Noord Nederland. Deze bedrijven steunen en sponsoren diverse sportverenigingen in het noorden en vonden het feit dat ik ben gaan ijshockeyen zo cool dat ze ook graag Gijs willen sponsoren.

Lees meer

U18 vrouwen pakken goud in Mexico

Het Nederlands vrouwenteam U18 heeft op indrukwekkende wijze het goud gepakt in Mexico City. In de laatste wedstrijd won Oranje met 4-0 van gastland Mexico. Onze toppers Merel Slopsema, Sophie Smid, Amy Keijzers en natuurlijk niet te vergeten onze Maree Dijkema Captain van het team en verkoze tot beste speelster van het Nederlands team in het toernooi. Zij speelt nu voor Geleen maar is natuurlijk een Groningse. Zij hebben het meer dan geweldig gedaan!

Lees meer

GIJS geeft clinic in het Beatrixkinderziekenhuis

Spelers uit het 1e team van GIJS Groningen hebben vandaag een clinic gegeven voor ernstig zieke kinderen in het Beatrixkinderziekenhuis in het UMCG. De contacten tussen de ijshockeyers werden ooit gelegd door de Groningen City Club. Maar onze spelers zijn zó begaan met het lot van deze kinderen dat ze nu uit zichzelf het initiatief hebben genomen tot de clinic.

Lees meer

Top Sportdag Groningen – 28 februari 2018

De tweede editie van de Top Sportdag Groningen komt er weer aan, een ontzettend gave sportdag die geschikt is voor écht iedereen. Heb jij zin om woensdag 28 februari de hele dag te sporten samen met leeftijdsgenoten én topsporters, tijdens clinics gegeven door professionele sporters van verschillende Topsportclubs uit Groningen? Dit is je kans!

Lees meer

Gijssie bij opening ijsbaan Paddepoel

Gezellige winterse sferen in winkelcentrum Paddepoel. Met de ijsbaan in het winkelcentrum is het pas echt winter in Groningen. Met muziek en begeleiding in winterse sferen is het heerlijk toeven in het winkelcentrum. De ijsbaan is geopend volgens de openingstijden van het winkelcentrum.

Lees meer

Onze meiden gaan naar Mexico voor het WK

Deze dames van oa GIJS Racoons hebben gister een inzameling gehouden voor het U18 Nationaal Vrouwenteam IJshockey Nederland welke in januari 2018 naar Mexico gaan voor het WK kwalificatietoernooi. Met dank aan GIJS Groningen en de Supportersvereniging. Wij wensen Sophie Smid, Merel Slopsema, Amy Keijzers en natuurlijk ook Maree Dijkema die voor haar ijshockey ontwikkeling heeft besloten dit jaar voor Geleen te ijshockeyen nogmaals heel veel succe !

Lees meer

Decokay oost

Website: www.oost.decokay.nl Lees meer...

Martini Business

Website: www.martinibusiness.com Lees meer...

Doornbos

Website: www.doornbus.nl Lees meer...

Bakker Huuradvies

Website: www.bakkerhuuradvies.nl Lees meer...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9