LIVE STREAM Tickets en seizoenkaarten: Koop nu uw kaarten

Tickets

Wat een seizoen staat GIJS HEPRO Groningen te wachten.  Na het behalen van de halve finale afgelopen seizoen kan er natuurlijk maar 1 doel zijn voor komend seizoen, en dat is de finale halen! En jij kunt bij erbij zijn!

Kaartverkoop halve finale play-offs #3

GIJS HEPRO Groningen speelt in de halve finale van de play-offs tegen Tilburg Trappers. Er wordt gespeeld in een best-of-three. De stand in de serie is 1-1 nadat beide ploegen een thuiswedstrijd wonnen. De beslissende thuiswedstrijd in Kardinge is vastgesteld op zaterdag 18 maart met aanvang 20.30 uur.

Seizoenkaarten
De seizoenkaarthouders die op voorhand de play-offs hebben inbegrepen in hun seizoenkaart, hebben toegang tot alle play-offwedstrijden en kunnen ook komende zaterdag met hun bestaande pasje naar binnen. Overige seizoenkaarthouders kunnen met voorrang hun vaste plek(ken) te reserveren. De start van de vrije verkoop is zoals gebruikelijk op dinsdagochtend, 14 maart om 9.00 uur.

Kom op tijd!
Het is – in verband met ongetwijfeld opnieuw een bomvol Kardinge – belangrijk voor alle bezoekers om de plaats in te nemen op de tribunes, die op het pasje of de eticket staat. Alleen tickets in Vakken A tot en met F mét een rij- en stoelnummer geven recht op een zitplaats, de rest betreft staanplaatsen (STAVAK). De zaal gaat zaterdag om 19.30 uur open, één uur voor de puck-drop. Zorg in verband met de toegangscontrole dat je tijdig binnen bent om niks van de halve finale te hoeven missen!

Online verkoop

De tickets kosten in de halve finales €12,50 voor volwassenen en €7,50 voor jeugd tot en met 16 jaar. Per bestelling wordt een bedrag van €0,60 betaalkosten in rekening gebracht.

Zaterdag 18 maart, 20.30 uur: GIJS HEPRO Groningen-Tilburg Trappers (halve finale):

[ link volgt op dinsdag 14 maart om 9.00 uur via online ticketing-nieuwsbrief, meld je daarvoor aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ]


Heb je vragen of opmerkingen? Stuur gerust even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


DEELNEMENDE TEAMS

Amsterdam Tigers

Yeti's Breda Red

Eagles 's-Hertogenbosch

Dordrecht Lions

Eindhoven Kemphanen

Smoke Eaters Geleen

GIJS HEPRO Groningen

UNIS Flyers Heerenveen

OG Capitals Leeuwarden

Nijmegen Devils

Tilburg Trappers

IJCU Dragons Utrecht

Zoetermeer Panters

OPZET COMPETITIE

De teams spelen een hele competitie (eenmaal uit en eenmaal thuis tegen elk team). Naar aanleiding van het aantal ingeschreven teams komt dit neer op 24 wedstrijden. Kijkend naar het aantal wedstrijden moet rekening worden gehouden met enkele (2-5) dubbele weekenden in de competitie.

OPZET PLAY-OFFS

De nummers 1 tot en met 8 van de rangschikking plaatsen zich voor de play-offs.

Kwartfinales (Best-of-2-serie)

Weekend van 3, 4 en 5 maart 2023

Nummer 1 vs Nummer 8 (A)

Nummer 2 vs Nummer 7 (B)

Nummer 3 vs Nummer 6 (C)

Nummer 4 vs Nummer 5 (D)

Reglementen Best-of-2-serie: zie artikel 24 sportreglement

Halve finales (Best-of-3-serie)

Weekend van 10, 11, 12 maart 2023 en 17, 18, 19 maart 2023

Winnaar A vs Winnaar D (E)

Winnaar B vs Winnaar C (F)

Reglementen Best-of-3-serie: zie artikel 24 sportreglement

Finale (Best-of-3-serie) (of Best-of-5-serie wanneer mogelijk)

Weekend van 24, 25, 26 maart 2023 en 31 maart, 1, 2 april 2023

Winnaar (E) vs Winnaar (F)

De mogelijkheid van een Best-of-3-serie of Best-of-5-serie wordt te zijner tijd onderzocht. Reglementen Best-of-3-serie of Best-of-5-serie: zie artikel 23 sportreglement

De winnaar van de finale is kampioen van Nederland Eredivisie. Competitie met verlenging Als de stand na de reguliere speeltijd gelijk is, volgt een drie-tegen-drie overtime periode van maximaal vijf minuten. Het team dat scoort wint de wedstrijd. Als in de overtime periode niet 2 wordt gescoord, volgen beslissende penalty shots. Elk team neemt vijf penalty shots. Als de stand na de serie van vijf penalty shots nog gelijk is, wordt om en om een penalty shot genomen totdat de beslissing is gevallen.

PUNTENTELLING EREDIVISIE

3 wedstrijdpunten voor het team dat de wedstrijd in de reguliere tijd wint

2 wedstrijdpunten voor het team dat de wedstrijd na verlenging of na het nemen van allesbeslissende penalty shots wint

1 wedstrijdpunt voor het team dat de wedstrijd na verlenging of na het nemen van allesbeslissende penalty shots verliest 0 wedstrijdpunten voor het team dat de wedstrijd in reguliere tijd verliest

Warrior

Website: www.warrioreurope.com/ Lees meer...

IDNO > webdesign

Website: www.idno.nl Lees meer...

Gjaltema

Website: www.gjaltema.eu Lees meer...

Vloeren kunst

Website: www.vloerenkunst.nl Lees meer...

Hettema verhuur

Website: www.hettemaverhuur.nl Lees meer...

SNS Groningen

Website: www.snsbank.nl Lees meer...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9