LIVE STREAM Tickets en seizoenkaarten: Koop nu uw kaarten

Racoons Gijs Groningen vs Smoke Eaters Geleen

Afgelopen zaterdag 12 februari mochten we weer los. De wedstrijd tegen de Smoke Eaters stond op het programma! In de week vooraf was er nog veel commotie of het wel of niet door zou gaan i.v.m. Corona perikelen/te weinig dames van Geleen, etc. Het zijn rare tijden…

De wedstrijd begon in een hoog tempo. Zowel Geleen als de Racoons vochten voor elke puck. Geleen had maar 7 speelsters, maar deze dames konden stuk voor stuk prima hockeyen en bleken over voldoende conditie te beschikken om dit hoge tempo langere tijd vol te houden. Chapeau! De Goalie van Geleen stond heerlijk te keepen en zo bleef de wedstrijd ongekend spannend tot in de laatste minuut.

De eerste periode eindigde in 1-0 na een spel, wat op en neer ging. Vele kansen bleven onbenut voor de Racoons. In de tweede periode kwamen de dames van de Racoons wat meer op stoom en werden de kansen goed uitgespeeld. De training van woensdag maakte hierbij wellicht het verschil, waarbij de puntjes op de i gezet werden. Door de immer tomeloze inzet van onze trainers Csaba en Ian konden we meer kansen benutten en dit werd omgezet in het gewenste resultaat. Dank, mannen!

De wedstrijd eindigde in een 7- 5 overwinning voor de ogen van zo’n 50 fans op de tribune! Het publiek werd wild in de laatste periode waarbij (van horen zeggen) de fans zelfs van de kussens achter de goal getrokken moesten worden!

Even voor de statistieken:

Goal:

Assist:

1.      Femke Bakker

2.      Femke Bakker

3.      Sophie Smid

4.      José Luikens

5.      Femke Bakker

6.      Femke Bakker

7.      Femke Bakker

José Luikens

José Luikens

Femke Bakker

Femke Bakker

José Luikens/ Sophie Smid

 

Sophie Smid/ José Luikens

 

Tekst: Maaike Stuiver-Bos (Goalie Racoons)

Foto’s: Peter Majolee (Smoke Eaters)

Snowlimits

Website: www.snowlimits.nl Lees meer...

Gemeente Groningen

Website: www.groningen.nl Lees meer...

PerfectSkate

Website: www.perfectskate.nl Lees meer...

XXL Nutrition

website: XXL Nutrition Lees meer...

Kardinge horeca

Website: www.kardingehoreca.nl Lees meer...

Hettema verhuur

Website: www.hettemaverhuur.nl Lees meer...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9