Tickets en seizoenkaarten: Koop nu uw kaarten

Goed zo dames!!!

Het diepe gat loert om de hoek voor ondergetekende. Alom bekend neem ik aan, dat ik ijshockeygek ben met alle gevolgen van dien als het seizoen z’n einde nadert. En natuurlijk weet ik het wel, er komt vast een nieuw seizoen. En zolang ik de pen nog kan hanteren, niets aan de hand. (Dit effe tussen haakjes, ik ben niet zo piep meer vandaar). Gelukkig was er zaterdag nog een wedstrijd om mij aan vast te houden. Dit keer ging ik de dames aanmoedigen, de Racoons dus en wel op zaterdag 7 maart 2020 in ons eigen Kardinge. Zij namen het op tegen de Tilburg Trappers Ladies. Ik had er alle vertrouwen in, dus fluisterde ik de Racoons vanaf de tribune toe: gewoon terug trappen (figuurlijk hoor)!

Er was geen bomvolle tribune, maar de wel aanwezigen deden hun best de Groningse dames zoveel mogelijk toe te juichen. Mijn buurvrouw bleek weer dezelfde reacties te spuien als mijn persoontje, hetgeen al eens eerder was opgemerkt. Vooral ‘oeiiiii’ was weer in.

Oh en ik wil nog effe een hint geven over zondag 8 maart, dus vandaag, want dan speelt GIJS Groningen 5 tegen Amsterdam Tijgers Mustangs. Het ligt zeer voor de hand dat men mij weer op de tribune kan vinden. Hoewel het gaat om de Gijsies hoor, dus negeer mij maar. Ik schrijf wel. En iedereen vooral komen!!!

In ieder geval werd zaterdag het Groningse doel verdedigd door Chantal Stol.

De eerste periode begon al snel met een redding. Maar ook heel snel met een schot in het goede doel, Jose Luikens scoorde 1-0 zonder assist. Maar er volgde al rap weer een redding, daarna een mooie kans mis en nog een gehouden. Oeps een straf voor een Racoon, doch geen schade. Weer een mooi schot, mis en nog eens lat of paal, weet ik veel. De Groningse keepster kon geen duimen draaien en redde ook wat af. Tot het een keer niet lukte en men de pauze in kon met een stand van 1-1. Drie minuten was genoeg in dit geval.

Zo werd het vanzelf de tweede periode. En daarin kon er al snel een Trapper naar de strafbank. Mooi schot maar gehouden. Er volgden meer kansen maar geen punten. Tilburg compleet. Kleurenblindheid sloeg soms toe, waarop wij natuurlijk weer oeiiiiiiii kreunden. Er waren best wel kansen voor de Racoons, maar het duurde tot halverwege de periode alvorens er een echt schot in kwam en in het goede doel natuurlijk. Helga Bos maakte er 2-1 van met assist van Annelies Tielenburg. Tilburg kon niet tellen dus straf. Een paar schoten gehouden tot het raak was. Jose Luikens maakte er PP 3-1 van geassisteerd door Zoë Strijland. Nog een poging tegen de paal en een paar leuke kansen en op naar een echte pauze.

Laten de Racoons in de derde pauze nou ook niet kunnen tellen……. Dus straf. Geen schade. Een pracht kans en bijna goed, oeiiiiiii dus. Ook reddingen aan de kant der Racoons. Een straf voor Tilburg leverde niets op, maar omgekeerd idem. Kortom er kwamen geen punten meer aan te pas, een tamme periode eigenlijk.

Zo werd de einduitslag dus 3-1 voor de Racoons en ze hebben niet eens echt hoeven trappen. Om het eenvoudig uit te drukken, goed zo dames!!!

Start-impuls

Website: www.start-impuls.nl Lees meer...

Snowlimits

Website: www.snowlimits.nl Lees meer...

Ship2Supply

Website: www.ship2supply.nl Lees meer...

Sanidirect

Website: www.sanidirect.nl Lees meer...

Gjaltema

Website: www.gjaltema.eu Lees meer...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10