Tickets en seizoenkaarten: Koop nu uw kaarten

Nachtwerk!

Zo, er hing GIJS en aanhang weer wat boven het hoofd. Niets ernstigs hoor, maar het kostte energie. Doch een ieder weet dat het onze jongens daaraan niet ontbreekt. Bovendien je ziet nog eens wat van de wereld immers. Juist, op vrijdag 10 januari 2020 ging het GIJS Groningen 1 gezelschap uitgebreid met begeleiding plus een paar supporters naar het westen des lands, te weten naar Zoetermeer teneinde pas om kwart voor negen ’s avonds de wedstrijd te spelen. Ook waren er enthousiaste fans met eigen vervoer gekomen. Ondergetekende is altijd weer zeer vereerd om ook in de bus plaats te mogen nemen. Maar ja, wil er een stukje over de wedstrijd verschijnen dan is dat de elegantste oplossing. En ook de leukste, want ik mag het met veel genoegen doen. Bustochtjes zijn enig. Dat heb ik vast van wijlen mijn moeder geleerd. Wij maakten met grote regelmaat dagtochtjes en dat waren dus bustochtjes. Toen vond ik het minder, want je zat als kruimeltje tussen allemaal grote mensen. Nu is het weliswaar niet letterlijk het omgekeerde, maar ik zit natuurlijk wel als (wat hihi) hoger bejaarde tussen de laagbejaarden. Kortom genieten voor mijn persoontje en dat blijft een feit. Daarbij komt dan ook nog dat ooit tijdens zo’n dagje mijn leeftijd zo veel lager werd geschat, dat ik mij sinds dien ook een jonge blom voel. Is dat leuk of niet?

En wie hadden wij achter het stuur? Juist onze Harm voor de heenweg en een collega voor de terugweg. Chique hè!

Goed waar het dus genoemde vrijdag precies om ging? GIJS Groningen 1 nam het op tegen de Zoetermeer Panters. En wat deden ze daarmee? Lees maar mee!

Het Groningse doel werd verdedigd door Dylan Tomas Koltai.

Uiteraard weer begonnen met de eerste periode. Gelijk ging GIJS de goede kant op, een schot gehouden en bijna gelijk floot de scheids. Na goed een minuut had GIJS al straf, maar Dylan redde. Weer compleet en de goede kant op alwaar het 0-1 werd door een schot van Bas Snijder, assist Kris Snijder en Rodney Kuiper. Nog een schot gehouden en toen weer raak, 0-2 gemaakt door Mike Groenhof , assist Kris Snijder. Een schot gehouden, een kans mis, weer een schot gehouden en toen raak! Dus 0-4 een punt van Bas Snijder, met hulp van Mike Groenhof en Bas Snijder. Straf voor de Panters leverde niets op en de periode werd besloten met 0-5, gescoord door Kris Snijder in zijn uppie.

Dan naar de tweede periode. Een kans, een schot gehouden. De andere kant idem. Maar bij het retourtje raak, 0-6 door Bas Snijder zonder assist. Weer kans, maar omgekeerd ook weer redding. Een straf voor GIJS, geen probleem. Straffen over en weer zelfs. Van pure schrik wisselden de Panters van goalie. Dat hielp niet echt, want Tim Bartels maakte gebruik van straf voor een Panter, dus PP 0-7, geholpen door Alexander Zimbelmann en Fenno Mulder. En nog een keer zo’n kans door een gestrafte Panter, PP 0-8 door Kris Snijder assist Bas Snijder, een familie aangelegenheid dus.

Voor GIJS stond in de derde periode Bo Ossewaarde in het doel. De puck was effe pleite, maar er waren er zat. Opnieuw maakte GIJS gebruik van een straf voor de Panters, PP0-9 gemaakt door Tim Bartels, assist Senna Miller en Fenno Mulder. Maar 0-10 kon ook vond Dion Kunst, geholpen door Dante Latumakulita en Tomas Krukovski. Haha 15 seconden later mikte Romeo Stroosma de 0-11 in het doel, assist Bas Snijder en Mike Groenhof. Straf GIJS geen probleem. Straf Panters was voor hen wel een probleem, want PP 0-12 door Bas Snijder, assist Joop Uchtman. De Panters gingen door met straffen om de oren. Tim Bartels scoorde +2 en 0-13, assist Fenno Mulder en Tomas Krukovski. Een Panter dus terug op het ijs, doch het bleef PP en dus PP 0-14, doelpunt van Rodney Kuiper, assist Patrick Kiezebrink. Nog een straf GIJS zonder schade en zo werd het dan de eindstand.

Nou dat was een fraai opstekertje voor GIJS. En zoals ik al aankondigde, wat wil je als je helemaal aan de andere kant van het land moet verkeren, je moet ook weer terug immers en dat werd nachtwerk!

 

Kardinge horeca

Website: www.kardingehoreca.nl Lees meer...

Portenda

Website: www.portenda.nl Lees meer...

Dak Montage Noord

website: www.dakmontagenoord.nl Lees meer...

Heavy Crane Operators

Website: www.heavycraneoperators.nl Lees meer...

Ship2Supply

Website: www.ship2supply.nl Lees meer...

DUSSELDORP

Website: Dusseldorp BMW Lees meer...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10