Tickets en seizoenkaarten: Koop nu uw kaarten

Toernooi U10 en U8 Leeuwarden 29-januari

Zondag in alle vroegte naar Leeuwarden getogen om daar een mini toernooi  te spelen tegen de Leeuwarden Capital en Hijs Den Haag. Vandaag geen Heerenveen als opponent.

U10:
Tegen de Capitals van Leeuwarden ging het met de U10 goed. Welliswaar over twee keer 15 minuten met 0-6 verloren maar de tegengoals vielen na slordigheidjes in ons team. Een euvel dat ons nogal eens overkomt is dat een puck voor onze eigen goal langs gespeeld wordt waar vaak van geprofiteerd wordt door onze tegenstanders. Dit moeten we er uit zien te krijgen. Verder moesten er defensief veel zoden aan de dijk gezet worden waardoor wij aanvallend minder actief waren dan de bedoeling was. Goalie Illias voelde zich ook niet lekker waardoor wij tegen Leeuwarden een gedeelte van het tweede kwartier tegen Leeuwarden met de goalie van Den Haag de wedstrijd hebben voortgezet (het kan allemaal).

Tegen Den Haag kwamen we vrij snel met 0-2 achter maar toch nog op 2-2 gekomen. Uiteindelijk met 3-6 verloren maar dit is geheel niet slecht tegen een club als Den Haag. We hebben tegen Den Haag nog tijdelijk met de goalie van Leeuwarden gespeeld totdat Bram zich in de goaliegear van Illias had gehesen. Bram heeft nog enkele reddingen gemaakt. Dus al met al vandaag met vier verschillende goalies gespeeld. Volgende zaterdag spelen we op kardinge tegen Leeuwarden en Heerenveen. Als alles goed gaat dan zullen wij enkele nieuwe spelers hun eerste minuten laten maken. Wordt een heel karwei en hard werken tegen zowel Leeuwarden als Heerenveen die waarschijnlijk met alleen tweedejaars U10 spelers komen maar we zullen het zien.

U8:
Eerste wedstrijd met de nieuwe oogst ging beter dan we verwacht hadden. De U8 van gijs zijn dit jaar allemaal voor het eerst wedstrijd spelers en de tegenstanders Leeuwarden en Den Haag daar spelen ze al 2 jaar samen. Dus bij ons over 2 jaar staat er van ook een beter op elkaar ingespeeld team. Verloop toernooi GIJS-Leeuwarden 0-3 met veel kansen aan onze zijde maar er stond een keeper die alles stopte. GIJS-Den Haag 0-7 deze waren een maatje te groot maar onze jongens hebben gestreden met al hun kunnen en wij als coaches waren zeer trots op onze jongens. Er valt nog veel te leren maar wij zijn overtuigd dat dit goed komt met deze jongens want aan inzet zal het zeker niet liggen.

u810 toer 2

Peter Kuil

website: Peter Kuil Lees meer...

Ron Haans

Website: www.ronhaans.nl Lees meer...

Domino’s

Website: www.dominos.nl Lees meer...

Milieudienst

Website: www.milieudienst.nl/ Lees meer...

Raadsma

website: www.raadsma.nl Lees meer...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10